avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am incercat sa obtin ordin de protectie impotiva unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am incercat sa obtin ordin de protectie impotiva unui individ ...

Am incercat sa obtin ordin de protectie impotiva unui individ si mi-a fost respins. Acum trebuie sa platesc suma de 1086 lei cheltuieli judiciare fata de stat.
Mai scrie in raspuns ca "Onorariul aparatorilor din oficiu, av IA pt reclamanta si av AE pt parat, in cuantum de cate 543 lei va fi suportat din fondurie speciale ale MJ.
Obliga reclamanta la 1086 lei cheltuieli judiciare fata de stat."

Ce pot face?
Pot face apel in 3 zile de la pronuntare. Pe 9.01 am primit raspunsul.
Am sanse sa anulez cheltuielile daca fac contestatie?
Cel mai recent răspuns: camelian , utilizator 13:01, 12 Ianuarie 2023
CAT CA SUNT EPUIZATA?
poate ar trebui sa nu il mai luati in seama, cred ca se va potoli.
mai insistati la politie sa vedeti ce se inatampla cu plangerile dvs
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
Nu il bag in seama. Am multe plangeri la politie. Azi dimineata era sa dea cu masina peste mine
faceți poze și ănregistrați video cu ce vă amenință individul și atașați-le la plângeri; faceți apel împotriva sentinței, dacă mai sunteți în termen și atașati fotografii datate că acest individ vă urmărește
trebuia sa fi sunat la 112 sa dati nr masinii, poate aveati si martori, poate exista camere pe acea strada...
vedeti la politie care e stadiul plangerilor dvs

camelian a scris:

Nu il bag in seama. Am multe plangeri la politie. Azi dimineata era sa dea cu masina peste mine

Alte discuții în legătură

Buna ziua un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. ... camelian camelian Buna ziua Un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. Pe strada, in zona in care locuiesc. Ma amenintat cu un cutit din masina lui proprie. Am ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau ... ElizaMaria03 ElizaMaria03 Buna seara! De aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau apeluri, aproape zilnic, de la un fost iubit. Desi l-am blocat de pe toate adresele cunoscute ... (vezi toată discuția)
Buna seara! traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor ... Alina axinte Alina axinte Buna seara! Traiesc in concubinaj de 16 ani cu tatăl copiilor mei. Avem 2 băieți împreună,unul de 4 ani si celalalt de 1 an jumate. De cand a aparut al ... (vezi toată discuția)