avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Locuiesc la demisol intr-un bloc care nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Locuiesc la demisol intr-un bloc care nu este AP ...

Bună seara! Locuiesc la demisol intr-un bloc care nu este AP nici AL , tevile comune de apa sunt ranforsate cu scoci, sunt ruginite și abia așteaptă sa bubuie. Tavanul holului comul este inundat de vecina de deasupra. Nu avem administrator , nici președinte. Cui ma pot adresa pentru dezinteresul părților comune? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:41, 10 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar instantei, pe baza codului civil. Faceti dvs. lucrarile si va adresati instantei dupa aceea pentru recuperarea banilor, de la coproprietari.
Initial sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari care poate dispune masuri urgente
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ynocentta
Nu este asociație de proprietari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitate pentru partile comune, in bloc fara asociatie de proprietari pcman pcman Bună seara, Am următoarea întrebare: c[b]ine este responsabil pentru administrarea și întreținerea părților comune într-un bloc fără asociație de ... (vezi toată discuția)
Holul imobilului inundat, devenit insalubru. asociatia e obligata sa-l igienizeze? ContSters89081 ContSters89081 In urma unei inundatii mari tavanul si peretele de deasupra usii de acces in apartamentul meu au devenit insalubre: nu numai pete sinistre, maronii, dar si cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! ma inunda vecina! marysa marysa Buna ziua, Ne-am cumparat un apartament la parter in urma cu doi ani, iar vecina de la etajul I ne inunda in mod repetat. Probabil inunda de mult timp, dar ... (vezi toată discuția)