avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Știu ca de la 1.01.2023 toți bugetarii vor avea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Știu ca de la 1.01.2023 toți bugetarii vor avea salariile mărite ...

Știu ca de la 1.01.2023 toți bugetarii vor avea salariile mărite cu 10%. Asi vrea sa știu dacă medicii tot sunt încadrați în aceasta categorie. Tin sa specific ca gărzile sunt plătite la nivelul anului 2018. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 12 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si medicii intra in aceasta categorie.
Sa inteleg ca si salariile medicilor se maresc de la 01.01.2023 cu 10 %
Actul normativ nu exclude medicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical camin batrani de stat(azil) rockel rockel Fac parte asistentii medicali de la caminele de batrani de stat(azilele de alta data)din sistemul de sanatate publica?Acestor asistenti medicali li se maresc ... (vezi toată discuția)
Salarizare RACF RACF seful ma tot preseaza sa maresc salarii muncitorilor de la 720 la 770.eu i-am explicat ca nu suntem obligati.ce sa fac? (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 anexa 2 rockel rockel Se pare ca întrebarea mea a fost una nepotrivita si adresata in necunostinta de cauza!Lucrurile sunt mult mai complicate decat par ele la prima vedere,dar, ... (vezi toată discuția)