avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Unde pot reclama un Administrator al unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Unde pot reclama un Administrator al unei Asociatii ...

Buna ziua!Unde pot reclama un Administrator al unei Asociatii de Proprietari de bloc.daca consider ca costurile anveloparii blocului sunt exagerat de mari si as dori sa fie verificat modul de calcul ?
Cel mai recent răspuns: Claudiu9611 , utilizator 12:34, 12 Ianuarie 2023
Conform art. 28 din legea 196/2018, prima data reclamatia o faceti la presedintele de asociatie, administratorul fiind doar un angajat, apoi puteti reclama la primarie la compartimentul care se ocupa de asociatii, conform art. 102 din aceeasi lege.
[ link extern ]
Initial solicitati clarificari la presedintele de asociatie,adresati contestatie la valoarea impusa in lista lunara de intretinere
Presedintele de asociatie are obligtaia legala sa raspunda in termen de 10 zileContractul d eprestari servicii cu reabilitarea au fost asumate intre executant si presedintele de asociatie care este factor decizional
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta executionala
Merci, Claudiu !
?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. administratorul blocului nostru refuză să ne dea ... Mamaia645 Mamaia645 Bună seara. Administratorul blocului nostru refuză să ne dea orice informație despre situația financiară a asociației, în condițiile în care ... (vezi toată discuția)
Modificari sistem incalzire in apartament. buna ziua! am un vecin ... vitalsmart vitalsmart Modificari sistem incalzire in apartament. Buna ziua! Am un vecin care locuieste la un etaj inferior, vecin care si-a scos caloriferele si a instalat un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.unde pot face plangere impotriva asociatiei de proprietari? pe ... CRIS1918 CRIS1918 Buna ziua.Unde pot face plangere impotriva asociatiei de proprietari?Pe la inceputul anului s-au cerut bani pentru niste lucrari la tevile subsolului in jur de ... (vezi toată discuția)