avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua am întrat în concediu medical fiind ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua am întrat în concediu medical fiind însărcinată ...

Bună ziua am întrat în concediu medical fiind însărcinată iar angajatorul mia spus ca nu are banii și sa aștept când ii va da statul ce pot face ? Este normal?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 21:54, 10 Ianuarie 2023
Normal si legal ar fi sa plateasca el, angajatorul, acest concediu si apoi sa recupereze banii de la Casa de sanatate.
Asta daca aveti stagiul minim de cotizare.

Ii puteti transmite ca o sa depuneti plangere la Casa de sanatate daca nu plateste acel concediu.
Mi sa spus de către o contabila ca nu sunt obligații și nu am știut ce sa fac am lucrat la ei 5 ani iar acum spun ca nu au banii
Angajatorul are obligatia de a va plati concediul medical,recuperand banii de la casa de sanatate.
www.avocatnet.ro/articol_597...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.sunt agent de vânzări am fost în concediu medical ... Silaghi Mircea Silaghi Mircea Bună ziua.Sunt agent de vânzări Am fost în concediu medical timp de 6 sap și după ce am revenit șeful mi-a înmânat o decizie de încetare a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as avea o problema, soția este însărcinată în ... victorpopoiu89 victorpopoiu89 Bună ziua. As avea o problema soția este însărcinată în 19 săptămâni. I sa adus la cunoștință șefului la locul de munca ca este însărcinată ia ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Laura_89 Laura_89 Buna ziua, Sunt insarcinata in 25 de saptamani. Am inteles ca se poate acorda concediu prenatal incepand cu saptamana 28. Am epuizat concediul de odihna si ... (vezi toată discuția)