avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua.Sunt agent de vânzări Am fost în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua.Sunt agent de vânzări Am fost în concediu medical ...

Bună ziua.Sunt agent de vânzări
Am fost în concediu medical timp de 6 sap și după ce am revenit șeful mi-a înmânat o decizie de încetare a contractului individual de munca ținând seama de restructurare in cadrul societății,am vorbit cu conducerea firmei și a zis că nu mă poate pune in preaviz că nu are rost,și că concediu medical nu vrea sa mă plătească cat timp am fost in concediu medical,și că nu are de unde să plătească ce sa fac sa așteptat banii de pe concediul medical și apoi să îmi desfac contractul?sau este și alta metoda?
Va mulțumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 12 Martie 2025
Angajatorul nu mi-a plătit concediul medical. Cui mă adresez?

.... Trebuie știut că sesizările sau plângerile legate de indemnizațiile aferente concediilor medicale nu se fac la inspectoratul teritorial de muncă de care aparține angajatorul, cum este cazul în alte situații legate de obligațiile angajatorului.
Instituția care se ocupă cu verificarea acestor certificatelor de concedii medicale este casa de asigurări de sănătate județeană/ a municipiului București în a cărei circumscripție își are sediul angajatorul......
www.avocatnet.ro/articol_597...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am întrat în concediu medical fiind însărcinată ... Flor96 Flor96 Bună ziua am întrat în concediu medical fiind însărcinată iar angajatorul mia spus ca nu are banii și sa aștept când ii va da statul ce pot face ? ... (vezi toată discuția)
Și dacă doresc sa mă duc în concediu de creștere a copilului ... Silaghi Mircea Silaghi Mircea Și dacă doresc sa mă duc în concediu de creștere a copilului trebuie să-mi dau demisia sau să mi se desfacă contractul de munca? (vezi toată discuția)