avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce fac daca angajatorul nu mi-a platit concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce fac daca angajatorul nu mi-a platit concediu medical?

ce fac daca angajatorul nu mi-a platit concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 25 August 2023
Angajatorul nu mi-a plătit concediul medical. Cui mă adresez?

.... Trebuie știut că sesizările sau plângerile legate de indemnizațiile aferente concediilor medicale nu se fac la inspectoratul teritorial de muncă de care aparține angajatorul, cum este cazul în alte situații legate de obligațiile angajatorului.
Instituția care se ocupă cu verificarea acestor certificatelor de concedii medicale este casa de asigurări de sănătate județeană/ a municipiului București în a cărei circumscripție își are sediul angajatorul......
www.avocatnet.ro/articol_597...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.sunt agent de vânzări am fost în concediu medical ... Silaghi Mircea Silaghi Mircea Bună ziua.Sunt agent de vânzări Am fost în concediu medical timp de 6 sap și după ce am revenit șeful mi-a înmânat o decizie de încetare a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o problema legata de concediul medical, angajatorul ... GRSAlex GRSAlex Bună ziua. Am o problema legata de concediul medical, angajatorul refuza să plătească concediul medical dacă durata e de 3 sau mai puține zile de ... (vezi toată discuția)
Vreau un ajutor cu privire la faptul ca nu mi-a fost plătit ... mariacomiza mariacomiza Vreau un ajutor cu privire la faptul ca nu mi-a fost plătit concediul medical pentru toată luna septembrie. Lucrez la un SRL și nu știu cui să mă ... (vezi toată discuția)