avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua , sunt un copil care beneficiez de măsură ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua , sunt un copil care beneficiez de măsură de protecție ...

Buna ziua , sunt un copil care beneficiez de măsură de protecție specială, a aparut in decembrie 2022 o lege privind indemnizatie in valoare de 4,8 ISR , o pot primii daca incetez masura de protectie sociala , intrebarea mea este urmatoarea: Daca eu renunt la protectia de masura sociala si aleg indemnizatia in valoare de 4,8 ISR (2550 ron) , apoi dupa cateva luni se schimba legea , adica mai pe scurt sa scoata aceasta indemnizatie. Eu imi pierd definitiv dreptul la indemnizatie >?

lege: [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
Patriot132, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie 4,8 isr dupa incetarea masurii de protectie sociala Patriot132 Patriot132 Buna ziua , sunt un copil care beneficiez de măsură de protecție specială, a aparut in decembrie 2022 o lege privind indemnizatie in valoare de 4,8 ISR , o ... (vezi toată discuția)
Dacă un copil în plasament la 18 ani vrea sa plece de la asistent ... Ianis2025, Ianis2025, Dacă un copil în plasament la 18 ani vrea sa plece de la asistent și sa își continue studiile de la liceu ca este în clasa a 12-a poate sa ia bani și sa ... (vezi toată discuția)
Interpretare oug isma87 isma87 Buna ziua, oug 65/2014 -referitoare la alocatiile pentru copiii cum se poate interpreta acest venit? este acordat pentru copiii sau pentru ... (vezi toată discuția)