avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general titlul IX impozite si taxe locale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

titlul IX impozite si taxe locale

va rog frumos sa-mi trimiteti si mie legea 571/2003 acualizata la 01.01.2010,-m-ar interesa titlul IX-ompozite si taxe locale.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 11:46, 25 Ianuarie 2010
Incercati cu "prietenul" Google: eu am reusit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutiri pentru pensionari la taxe locale. FREDI63 FREDI63 Exista posibilitatea ca pensionarii sa beneficieze de scutiri(sau de reduceri ) legale de taxe locale ? Care este legea sau H.G pentru calculul taxelor locale ... (vezi toată discuția)
Impozit pe mijloacele de transport liliionescu liliionescu Avand in vedere dificultatile intampinate in aplicarea legislatiei va rugam sa ne comunicati punctul dumneavoastra de vedere referitor la: Art. 262/Titlul ... (vezi toată discuția)
Chirias , platesc impozit pe cladire LISA2000 LISA2000 BUNA ZIUA, AM O MARE NELAMURIRE. AM INCHIRIAT DE LA PRIMARIE O CLADIRE ACUM 4ANI, CAND AM PLATIT CHIRIA LUNA ACEASATA , MI-AU SPUS DE LA PRIMARIE CA AR FI ... (vezi toată discuția)