avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sistem real vs cote forfetare de cheltuieli
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sistem real vs cote forfetare de cheltuieli

Bună seara!
Am urmatoarele neclaritati:
Cum se poate face (pentru o I.I.) trecerea de la sistem real, la cote forfetare de cheltuieli. Exista un cuantum fix al cotelor forfetare? Indiferent de venitul realizat se achita aceeasi suma? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: marius740 , utilizator 09:12, 11 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la cote forfetare se poate trece doar daca aveti venit din arenda sau drepturi de autor
Multumesc pentru raspuns.

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

la cote forfetare se poate trece doar daca aveti venit din arenda sau drepturi de autor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit pe venit din teren agricol arendat ancarapan ancarapan In ianuarie a.c. am arendat unei persoane fizice din comuna unde este terenul agricol pe baza unui contract de arenda inregistrat la primarie,plata arendei ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din arenda ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi explicati cum se calculeaza impozitul pe un venit din arenda , in situatia in care venitul este in bani, suma fixa aplicata ... (vezi toată discuția)
Contract arenda teren agricol filica filica Mama mea in varsta de 82 de ani are terenul agricol dat in arenda la o socetate agricola din anul 2008 pentru care primeste plata in natura (griu si porumb) ce ... (vezi toată discuția)