avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua si ,,La multi ani!\". Adresez o intrebare cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua si ,,La multi ani!". Adresez o intrebare cu multumiri ...

Buna ziua si ,,La multi ani!". Adresez o intrebare cu multumiri anticipate pentru un eventual raspuns. Sunt angajat la un liceu tehnologic in functia de muncitor calificat de intretinete de peste 20 de ani. Aceasta unitate are peste 40 de sali de studiu inclusiv laboratoare si sali de sport. In subordinea unitatii mama se mai afla o scoala generala,4 gradinite,o gradinita cu program prelungit si o scoala cu invatamant simultan. Intrebarea la care as dori raspuns este: este legal ca o singura norma de munca sa acopere intretinerea la peste 40 de sali de studiu? Inca o remarca : in momentul angajarii eram 3 muncitori de intretinere. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adrian970 , utilizator 20:47, 13 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeți Ordinul nr. 3.250 din 12 februarie 1998privind criteriile de normare a personalului didactic auxiliar din învăţământul preuniversitar de stat
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc dar muncitorul de intretinere face parte din personalul nedidactic.
Rog din suflet un raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Normativ legislativ prin care sa reiasa ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu pentru curatenie in cazul unui liceu bd1312001 bd1312001 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti un normativ legislativ prin care sa reiasa ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu pentru curatenie in cazul unui ... (vezi toată discuția)
Normarea personalului nedidactic MariusNita MariusNita Normarea unui muncitor calificat in invatamantul preuniversitar se face in functie de numarul salilor de studiu. Daca salile de curs se stiu care sunt atunci ... (vezi toată discuția)
Angajare in invatamant camelia iosif camelia iosif buna ziua, nu stiu exact care sunt pasii pentru a ocupa un post in sistemul de invatmant, adica unde pot solicita (la ce institutie), care sunt criteriile de ... (vezi toată discuția)