avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As vrea sa stiu cat timp e valabil NIF-ul? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As vrea sa stiu cat timp e valabil NIF-ul? Eu sunt ...

Buna ziua,
As vrea sa stiu cat timp e valabil NIF-ul?
Eu sunt cetatean german, fara cetatenia Romana. Am un NIF din 2018. Mai e bun? Vreau sa vind o casa in Romania. Asta e trimis online dela ANAF. Nu am ce da verific. Poate stie cineva.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Formularul 030 la anaf sau 020 pentru obtinere nif Filia Filia Eu sunt cetatean german, fara cetatenia romana si l-am imputenicit pe frate in Romania sa vanda casa. Acum are nevoie de NIF pt. mine la ANAF. Cei de acolo ... (vezi toată discuția)
Este nif obtinut in germania valabil in romania? Filia Filia Eu sunt cetatean german si am NIF obtinut aici in Germania. Fratele meu are nevoie acum pt. o procura in Romania de NIF-ul meu. Eu nu am decat acest numar de ... (vezi toată discuția)
Mi se solicita nif desi am pasaport romanesc Cristinutza2017 Cristinutza2017 Am dubla cetatenie(romana si germana) si am pasaport romanesc. Vreau sa inregistrez la Anaf un contract de inchiriere in calitate de proprietar si mi se cere ... (vezi toată discuția)