avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara! Am o problema de rezolvat legata de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara! Am o problema de rezolvat legata de stabilirea domiciliului ...

Bună seara!
Am o problema de rezolvat legata de stabilirea domiciliului unui minor. Neștiind cum decurg lucrurile am apelat la un avocat în luna august 2022, stabilind sa demareze acțiunea la începutul lunii septembrie. Am tot așteptat, am discutat cu dansul, mi s-a spus ca lucrurile merg bine, ca tatăl copilului a fost citat de doua ori deoarece prima data a greșit adresa de domiciliu ... Intrând pe portalul Judecătoriei am observat ca dosarul meu este înregistrat abia la sfârșitul lunii noiembrie 2022 iar acum am primit o citație de la Judecătorie în care mi se spune ca trebuie sa achit taxa de timbru deoarece nu e plătită deși avocatul a primit o suma de bani și mi-a spus ca a plătit-o. Stau și ma gândesc, oare își bate joc de necunostiinta mea în domeniul juridic sau asa merg lucrurile?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:12, 12 Ianuarie 2023
unde platiti taxele si impozitele. vedeti daca puteti pe ghiseul.ro, daca aveti cont

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala claudiaaydogan claudiaaydogan Problema consta in urmatoarele : mi-a fost retinut permisul duminica pt depasire in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa....de fapt, nu este ... (vezi toată discuția)
Obligatii restante la sanatate din venituri independente naemonica naemonica Buna ziua! Mama mea lucreaza in Italia din 2004 cu contract de munca, permis de sedere,taxe, impozite platite etc. In urma cu aprox. 3 ani a primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Divort silviaandreea77 silviaandreea77 cum procedez daca vreau sa divortez ,precizez ca sotul nu este de acord (vezi toată discuția)