avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... codul CAEN 8859 (alte forme de invatamant)
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

codul CAEN 8859 (alte forme de invatamant)

Buna ziua,
Pentru codul CAEN 8859 (alte forme de invatamant) vreau sa organizez o conferinta pe subiect notarial , cu eliberare de certificat de participare
Participarea la conferinta va fi contra cost si va dura 2 ore zilnic, cu pauza cafea si bufet gratuit , timp de 3 zile, intr-o sala inchiriata pt acest scop

Ce autorizatii sunt necesare, va rog ?
Unde am intrebat, mi s-a spus ca nu este nevoie de nici o autorizare. Dar am indoieli...
Ma puteti ajuta, va rog ?
In baza carei legi va avea loc evenimentul ?

Cu multumiri,
Veronica

Alte discuții în legătură

Organizare evenimente - cheltuieli deductibile golden_eye753 golden_eye753 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce cheltuieli poate deduce o firma care are in secundar codul CAEN - organizare evenimente (adica: organizare de seminarii, ... (vezi toată discuția)
Pfa poate organiza un targ? madazug madazug Buna ziua, Doresc sa organizez un targ de mestesuguri, si ma intereseaza care ar fi baza legala obligatorice pentru a putea face acest ;lucru. Ma mai ... (vezi toată discuția)
Activitate economica ong danamihalea danamihalea buna ziua vanzarea catre membrii cotizanti prezenti la eveniment de tricouri cu sigla ONG pentru promovarea ONG este considerata activitate economica?. ... (vezi toată discuția)