avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Organizare evenimente - cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Organizare evenimente - cheltuieli deductibile

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti ce cheltuieli poate deduce o firma care are in secundar codul CAEN - organizare evenimente (adica: organizare de seminarii, conferinte etc.)?

De ex. Am de organizat o conferinta la care vor participa cca 50 pers. Eu inchiriez o sala (pe care voi avea factura de la cei care inchiriez) si le asigur celor care vor participa: cafea, covrigei, sucuri etc. pe care le cumpar pe firma de la diversi furnizori (gen Metro, Cora etc.). Intrebarea mea este: pot deduce toate aceste cheltuieli (inchiriat sala, mancare etc.) ca fiind organizare de conferinta sau le deduc din protocol?

Alte discuții în legătură

Codul caen 8859 (alte forme de invatamant) Aminata Aminata Buna ziua, Pentru codul CAEN 8859 (alte forme de invatamant) vreau sa organizez o conferinta pe subiect notarial , cu eliberare de certificat de ... (vezi toată discuția)
Pot sa inchiriez spatiu comercial ca si persoana fizica pentru petreceri? beasan beasan Buna ziua Rog ajutor intr-o problema Sunt persoana fizica si am un spatiu comercial pentru inchiriere. Cam de 4luni am renuntat la un client, care avea ... (vezi toată discuția)
Activitati conexe obiectului de activitate medical Bibimed Bibimed Buna ziua! As dori sa aflu care sunt toate codurile CAEN pentru activitatile conexe obiectului de activitate medical. Ma intereseaza in mod special ... (vezi toată discuția)