avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineata-ma numesc Gherasim Manuela,sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineata-ma numesc Gherasim Manuela,sunt casatorita.Eu ...

Buna dimineata-ma numesc Gherasim Manuela,sunt casatorita.Eu locuiesc in casa parintilor mei care sunt decedati,sotul meu locuieste cu mine dar are alta adresa pe buletin.Va rog sa-mi spuneti ce pot face pentru al lua in spatiu locativ,pe adresa mea.Mentionez ca sunt pensionara pe caz de boala psihica gradul 2,cu o pensie mica de 1400 lei.nu pot face dezbaterea mostenirii.Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 buna dimineata Avem pe scara un apartament al carei proprietare de drept a decedat in urma cu 10 ani.Decedata are doua fice una care locuieste cu prietenul de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas dany_lidia dany_lidia Am varsta de 40 ani si sotul meu (55ani) a decedat , acesta a fost pensionat pe caz de boala de gradul I de invaliditate. As dori sa stiu daca pot primi ... (vezi toată discuția)
Pensie boala vs venituri impozabile Michael13 Michael13 Buna tuturor, Va rog sa ma ajutati cu o informatie in ceea ce priveste inchirierea unui spatiu pentru o societate comerciala si anume : se doreste infiintarea ... (vezi toată discuția)