avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie boala VS venituri impozabile
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie boala VS venituri impozabile

Buna tuturor,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie in ceea ce priveste inchirierea unui spatiu pentru o societate comerciala si anume : se doreste infiintarea unui SRL cu sediul social la o adresa care are 2 proprietari pensionari, unul pensionar varsnic, celalalt beneficiind de o pensie de boala. Faptul ca se face un contract de inchiriere pentru spatiul respectiv, fiind pentru dumnealor un venit impozabil, le afecteaza in vreun fel decizia de pensionare ? (in mod deosebit pensia de boala) ?

Multumesc anticipat !

Cel mai recent răspuns: Michael13 , utilizator 12:33, 14 Martie 2013
Care este gradul de invaliditate pentru care se beneficiaza de pensie?
Cred ca e gradul 2.
Pensia de boala se datoreaza unui atac vascular care a dus la incapacitatea de munca din spusele domnului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de invaliditate 3 -> co suplimentar? Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am angajat un domn cu grad de invaliditate 3, cu drept de lucru 4 ore/zi. Trebuie sa ii acord minim 3 zile de concediu de odihna in plus, ca ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala, revizuire medicala cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!as dori sa-mi raspundeti si mie,va rog frumos la cateva intrebari.este vorba despre mama mea in varsta de 55 ani care este pensionata din 2001 pe caz ... (vezi toată discuția)
Carte de munca jenicutz jenicutz Buna ziua, As avea nevoie de un sfat - vreau sa ma pensionez pe caz de boala si sa-mi deschid un SRL, pot deschide firma pe numele meu si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)