avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,ma intreb si eu,daca valoarea unui tichet de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,ma intreb si eu,daca valoarea unui tichet de masa a ...

Buna ziua,ma intreb si eu,daca valoarea unui tichet de masa a crescut la 30 lei pe zi,atunci cei care au inclusa in salar norma de hrana de ce nu se mareste????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 12 Ianuarie 2023
Bonurile au alta lege față de norma de hrană.

GMarcela a scris:

Buna ziua,ma intreb si eu,daca valoarea unui tichet de masa a crescut la 30 lei pe zi,atunci cei care au inclusa in salar norma de hrana de ce nu se mareste????

Intrebati Guvernanti de ce nu o maresc ..majorarea valorii unui tichet de masa nu impune si majorarea normei de hrana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa vs salar net Adrian2684 Adrian2684 Buna ziua , lucrez la o companie care recent dupa majorarea tichetelor de masa , au aplicat urmatoarea procedura interna pentru ca salariile sa nu fie marite ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca Enachee Enachee Bună ziua sunt angajat din 15 mai 2010 ca paznic de noapte intr-o societate comerciala cu 15 angajați cu un salariu de minim pe economie si începând din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am nevoie de ajutor nu știu legile... am salariul ... darialin darialin Buna ziua! Am nevoie de ajutor nu știu legile... Am salariul minim și mărirea din ianuarie anul acesta cea de 135 lei nu am primit-o pe cardul de salariu. ... (vezi toată discuția)