avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... va rog sa ma lamuriti- folosire bani cash
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

va rog sa ma lamuriti- folosire bani cash

a zis cineva ca nu mai putem plati cu bani numerar cumparaturile oricare ar fi acelea, ca o sa se elibereze card pt fiecare cu o suma limitata de 3000 lei si chiar daca ai facut economii pentru batrinete pt zile negre nu mai ai dreptul sa folosesti banii numerar oriciti ai avea aceea devin nuli ci doar suma de 3000 lei de pe card
multumesc pt raspuns
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:47, 12 Ianuarie 2023
Postasul dumneavoastra nu este corect informat aveti dreptul sa va folositi banii fara restrictii.
Nu mai plecati urechea la toate prostiile , nu exista ( si nu va exista asa ceva ) . Dar , daca va tineti economiile in numerar in casa , e de preferat sa le depuneti la o banca , e mai prudent . Dar nu e obligatoriu ...
am facut depozit la banca in dec 2012 pt zile negre,in vara anului 2022 mi s-a spus ca depozitul a fost desfintat in iulie 2013, am cerut documentatia toata cu semnaturile si erau fiferente intre semnaturi depunere bani si semnatura ridicare bani ,deci am ramas fara 16000 lei
Ati depus plangere penala asa cum ati fost sfatuit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum ... bulzanv bulzanv am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum am vrut sa scaot banii si dna de la ghiseu zice ca depozitele si cont curent sau ... (vezi toată discuția)
Blocare cont fara poprire 87scope 87scope Buna ziua, Am un card de 3000 Lei si un extra ROl tot de 3000 Lei. Contul de extraRol a fost reziliat din cauza imposibilitati de plata. In ultimele 20 ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)