avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. As avea si eu o intrebare legata de pensia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. As avea si eu o intrebare legata de pensia de urmas. ...

Buna ziua. As avea si eu o intrebare legata de pensia de urmas. Am implinit 41 de ani , sunt orfan de ambii parinti inca din anul 2000, respectiv 2003. Ambii parinti erau in pensie pe caz de boala. Eu sunt in grad de handicap gr.2 inca din anii 90. Anul acesta am ajuns sa fiu si eu pensionat pe caz de boala. Intrebarea mea este daca si eu as putea beneficia de pensie de urmas? Mentio ez ca nu am primit niciodata nici un fel de pensie, numai indemnizatie de handicap. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie urmas copil cu handicap abel abel Va rog sa ma ajutati am un frate cu un certificat de incadrare in grad de handicap constituit in temeiul legii 448/2006 cu grad de handicap accentuat, cod ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copil cu handicap dennys dennys Intrebare In cazul in care sotul este decedat ,iar sotia a beneficiat de pensia sotului de urmas, si aceasta a decedat in urma cu doi ani si a ramas un copil ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas,un raspuns va rog ContSters424636 ContSters424636 buna seara scuzati-ma ca postez pentru a doua oara dar chiar sunt nelamurit,si nu am alt venit inafara de indemnizatie si pensie pe caz de boala,si ma descurc ... (vezi toată discuția)