avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe la contractul de proprietate intelectuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe la contractul de proprietate intelectuala

Buna ziua,
Am o societate care lucreaza cu colaboratori in baza contractului de proprietate intelectuala.
Incepand cu 2023 ce taxe se platesc si pot fi retinute integral prin stopaj la sursa sau se transmit prin declaratia unica in functie de plafoane?
Multumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:39, 12 Ianuarie 2023
impozitul e cu stopaj la sursa si CAS si CASS se declara in Declaratia unica la plafoanele de 12/24 salarii minime CAS si 6/12/24 CASS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass la venituri din chirii giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua! Am pensie de boala in valoare de 1575 si am si venituri din chirii in valoare de 2100 lei pe luna.. Acum mi se impune sa platesc contributie la ... (vezi toată discuția)
Contribuție la pensie pentru venitul din închirieri? Mirela Cristina Mirela Cristina Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu o problemă dacă se poate! Am auzit din diferite surse că după noul cod fiscal, pensionarii care au venituri din ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi autor Patience Patience Buna ziua, Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)