avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca

Am un angajat caruia i-am prelungit durata contractului de munca cu inca 2 luni. cum notez in carnetul de munca la rubrica "mutatia intervenita" PRELUNGIT CONTRACT DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA ?
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2010
elyababau, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 1 Februarie 2010
elyababau a scris:

Codul muncii face referire numai la durata maxima pe care poate fi incadrata in munca o persoana cu un cim pe durata determinata 18 luni PARCA ci nu 24 .



Durata maxima este de 24 luni, cf art. 82 din Codul muncii.
Am o intrebare: cand inregistrez in cartea de munca actul aditional prin care s-a agreat prelungirea cu inca 6 luni a unui CIM pe durata determinta de 3 luni ? In urmatoarea zi dupa expirarea CIM pe 3 luni? Adica daca CIM e incheiat in perioada 01.01. - 31.03 eu inregistrez actul aditional de prelungire in data de 01.04 sau cum?
Actul aditional trebuie sa-si produca efecte de la data de 31.03., intrucat pana la acea data era incheiat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se prelungeste un contract munca ganca ganca buna ziua! eu lucrez cu contract de munca pe perioada determinata in martie mi-a expirat contractul si de la birouri mi-au spus ca mi-au prelungit contractul ... (vezi toată discuția)
Act aditional pe durata determinata? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua am o angajata cu contract pe durata determinata .Inainte de expirarea perioadei i s-a intocmit un act aditional de prelungire pe inca o perioada, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata - prelungire noiembriesm noiembriesm Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru prelungirea CIM perioada determinata. Eu as prefera sa fac un act aditional pentru prelungire, dar am vazut ... (vezi toată discuția)