avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In caz ca esti dat afara, vede viitorul angajator?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In caz ca esti dat afara, vede viitorul angajator?

Viitorul angajator poate vedea in revisal, in ce conditii a incheiat colaborarea cu fostul angajator? Sunt confidentiale aceste informatii sau nu? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:08, 13 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un angajator nu vede in REVISAL decat perioadele lucrate de salariaii sai la el, nu si la alte entitati angajatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Istoric locuri munca viu viu Poate noul angajator sa vada (in REVSAL, sau alt program) locurile de munca unde am fost angajata si perioadele;si, de asemenea perioadele cand am fost in ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba dancarbo dancarbo Am lucrat in perioada de proba 4 zile. Perioada aceasta va fi trecuta ca vechime daca contractul individual de munca a fost inregistrat la I T M (vezi toată discuția)
Clauza confidentialitate idran90 idran90 Buna ziua, Am semnat de comun acord cu fostul angajator o clauza de confidentialitate ce are valabilitate 2 ani dupa incetarea contractului de munca sau ... (vezi toată discuția)