Acțiunea de a consulta și angaja un avocat are prioritate.Formularea unei acțiune de acest gen necesita un probatoriu complex de administrat,motivare în fapt și în drept și cel mai important sa știți cu cine va judecați...
Dragii mei,cu cine ma judec eu?Cu statul?Actul de proprietate este pe numele fratelui meu care e disparut .El a spus: ,,,ia-l tu ne intelegem noi"...dar nu a mai dat nici un semn de viata!
Hehe mergeți la un avocat deja au apărut n probleme..Pt a va judeca cu , ,statul"ar trebui ca terenul dvs sa fie întrat în patrimoniul acestuia.Fratele are moștenitori?Daca nu are moștenitori puteți încerca o declare judecătorească a morții și dezbate ulterior succesiunea.O speta care dvs vi se pare banala ar putea ridica mult mai multe probleme.Mai bine evaluați de la început ce dificultăți sunt pt a nu va trezi ulterior ca ați plătit expertize,taxa de timbru,ați pierdut timp și bani etc.
Uzucapiune
shoru
se mai poate intenta un proces de uzucapiune ? cineva mi-a spus ca de vreo 2 ani nu se mai poate decat proces de intabulare ...
Pe scurt : am un teren ... (vezi toată discuția)