avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua...am nevoie de un ajutor de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua...am nevoie de un ajutor de la dumneavoastră... aș ...

Bună ziua...am nevoie de un ajutor de la dumneavoastră... aș avea o șansă de câștig dacă cer în judecată returnarea banilor plătiți pe un apartament deoarece cel care mi-a vândut nu sa ținut de cuvânt să facă branșarea blocului la curent?... promisiunea a fost verbal dar a si dat o semnătură pe o hârtie întocmită între noi (fără notar).martori sunt un bloc întreg. apartamentul a fost cumpărat în octombrie 2020 la gata...însă nu de la dezvoltator l-am cumpărat ci de la altcineva care îl cumpărase de la dezvoltător.

Alte discuții în legătură

Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul ... tenegabi tenegabi Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)
Casa-utilitati- ipotecar catalin150689 catalin150689 Buna ziua, Am achizitionat o casa in iunie anul trecut. A fost cumparata prin Ipotecar-Banca. Dezvoltatorul a fost o persoana fizica. Dupa semnarea ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament - intarziere intabulare/ apartamentizare Clau SB Clau SB Buna ziua, Sunt in procesul de achizitionare a unui apartament intr-un imobil nou (in constructie). Am platit deja avansul de 50% din pretul ... (vezi toată discuția)