avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara!Sunt cadru militar!Inainte sa intru in MApN ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara!Sunt cadru militar!Inainte sa intru in MApN am lucrat ...

Buna seara!Sunt cadru militar!Inainte sa intru in MApN am lucrat in civilie si am avut grupa a doua cu 3 luni la an!Am cautat societatea respectiva dar nu mai este a luat un patron arhiva am platit si mi-a dat o adeverinta pt cei 6 ani lucrati in civilie si mi-a acordat grupa a doua!Intrebarea este daca vreau sa ies la pensie se iau in calcul si grupele din civilie?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:03, 14 Ianuarie 2023
La calculul pensiei si a varstei de pensionare se are in vedere si partea de civilie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!intampin o problema si nu stiu cum sa o rezolv!sunt ... Liviu74 Liviu74 Buna ziua!Intampin o problema si nu stiu cum sa o rezolv!Sunt cadru militar MApN!Am lucrat din 1995-2001 in civilie pt care am adeverinta cu grupa a doua!Din ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala mariana horlaceanu mariana horlaceanu Buna ziua , Ma numesc Mariana Horlaceanu, sunt nascuta la 18.12 1953,sunt absolventa de studii superioare, 5 ani, curs de zi, si vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)