avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua!Intampin o problema si nu stiu cum sa o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua!Intampin o problema si nu stiu cum sa o rezolv!Sunt ...

Buna ziua!Intampin o problema si nu stiu cum sa o rezolv!Sunt cadru militar MApN!Am lucrat din 1995-2001 in civilie pt care am adeverinta cu grupa a doua!Din 2001 pana in prezent cadru militar!Din cei 22 ani de militar am 5 ani conditii deosebite si 17 ani conditii speciale!Am 49 ani si 5 luni!Am fost la personal sa imi fac raportul de pensionare si colegul care se ocupa de pensii a zis ca nu se aduna grupa de 6 ani din civilie cu grupa de 5 ani deosebite din MApN!Ma puteti ajuta cu un sfat cum sa rezolv situatia?

Alte discuții în legătură

Limita de varsta eder eder Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti care este limita de varsta in cazul meu in conditiile legii263/2010. Mentionez ca sunt pensionat ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata nichedanutz76 nichedanutz76 Sunt cadru militar activ, am vârsta de 44 ani împliniţi.În cei 22 ani de când sunt cadru am lucrat în grupa I de muncă. După un calculul meu zic că ... (vezi toată discuția)
Pensie civila + pensie militara IstratiEvelina IstratiEvelina Buna ziua, Sunt nascut in luna iunie 1957 si am lucrat 13 ani in conditii speciale (grupa 1) la Sidex, 9 ani si 3 luni in Ministerul de Interne in conditii ... (vezi toată discuția)