avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... am fost informat ca sotia care nu a lucrat in ultimii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

am fost informat ca sotia care nu a lucrat in ultimii 2 ani poate ...

am fost informat ca sotia care nu a lucrat in ultimi 2 ani poate beneficia de un ajutor banesc dupa ce va naste . mi s-a spus ca trebuie sa mearga la anaf cu dovada sarcinii si sa completeze formularul 212 . apoi cu acest formular v-a merge la cas unde v-a primi un contract de indemnizatie . la cas trebuie cotizat 6 luni la fel si la anaf . dupa toate demersurile facute persoana care m-a informat a primit bani(persoana care m-a informat spune ca a facut asa si a primit 14000 Euro) ... poate sa ma lamureasca cineva in privinta asta ?
si care sunt pasii de urmat ..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:21, 13 Ianuarie 2023
Da , poate . Persoana care v-a informat .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
14000 Euro .. chiar credeti asa ceva ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere depozit cristidan cristidan Buna ziua, as avea nevoie de putin ajutor in vederea deschiderii unui mic depozit. Detin o firma care pana acum a facut doar intermedieri comerciale si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare dacă ma poate ajuta cineva. fiica ... Floarea Ana Floarea Ana Bună ziua, am o întrebare dacă ma poate ajuta cineva. Fiica mea este însărcinată în 2 luni și nu a fost angajată cu carte de munca, nu poate ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata Mihai.G Mihai.G Buna seara, M-am angajat de curand si am primit un contract de munca pe perioada determinata de 3 luni.De la resurse umane mi-au spus ca acesta perioada ... (vezi toată discuția)