avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Tata a decedat pe 1 ianuarie 2023, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Tata a decedat pe 1 ianuarie 2023, ultimele 8 luni ...

Bună seara! Tata a decedat pe 1 ianuarie 2023, ultimele 8 luni de viața lea trăit la o sora care nu vrea sa afișeze nici un act de proprietate la deschiderea sccesiuni, mama trăiește și este amelințată de această soră cu bătaie. Ce facem în acest caz?

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. a decedat și sora mea, dar mama trăiește. cum se vor stabili cotele moștenirii? Laurentiuflap Laurentiuflap Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat . Fata ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme gheorghecv gheorghecv Buna ziua. Va rog frumos sa-mi raspundeti cum credeti ca este bine sa procedez. Mama a murit in iulie 2014, in urma cu aproximativ 2 ani. Sora mea si tata ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul unui parinte Akcse Akcse Buna ziua Deschid acest topic pentru lamurirea unor aspecte privind succesiunea dupa decesul unui parinte. Situatia mea este urmatoarea: A decedat mama in ... (vezi toată discuția)