avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara, am facut un contract de comodat cu o firma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara, am facut un contract de comodat cu o firma careia ...

buna seara,
am facut un contract de comodat cu o firma careia i-am inchiriat un imobil (casa). Nu am stipulat ca poate folosi si curtea din spatele casei, ci doar aleile comune.
Am aflat de la vecinii din jur ca in curtea din spate cei carora le-am dat spre folosinta casa, fac pe timpul sezonului cald, "petreceri la gratar" in fiecare seara.. Ce pot face in aceasta situatie si cum sa abordez problema????
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:57, 13 Ianuarie 2023
Ii notificati de incetarea contractului pt nerespectarea lui sau pur și simplu si le dati rimp sa isi mute cuibul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se interzice intrarea pe proprietatea mea carmen silva carmen silva buna ziua am probleme cu un chirias, caruia i-am inchiriat casa. In spatele casei exista o curte interioara de 300 mp si prin curte o alee care duce la WC, ... (vezi toată discuția)
Sunt reguli de construire a unui gratar daca locuiesc la duplex? 10032020 10032020 Buna seara, locuiesc la un duplex de 2 ani de zile si am urmatoarea situatie: - gratarul vecinului este construit din beton langa gardul de hotar si destul ... (vezi toată discuția)
Buna seara! acum 1 an am inchiriat o casa si "teren", asa cum ... Doru Onofrei Doru Onofrei Buna seara! Acum 1 an am inchiriat o casa si \"teren\", asa cum este stipulat in contract, de la un proprietar persoana fizica. Respectivul are o curte de ... (vezi toată discuția)