avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... H.G. 1198/2022. Dacă locuiesc cu chirie în sectorul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

H.G. 1198/2022. Dacă locuiesc cu chirie în sectorul 6 și unitatea ...

H.G. 1198/2022. Dacă locuiesc cu chirie în sectorul 6 și unitatea militară unde muncesc este în sectorul 3, se decontează naveta zilnică (suma forfetară) ..?????. La unitate s-a precizat că nu avem acest drept deoarece luăm chirie în aceeași localitate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 14 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prevederile alin. (1) lit. h) din HG nu se aplică personalului care beneficiază de compensație lunară pentru chirie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatie chirie militari mihaiionutcristian mihaiionutcristian sunt militar si am domiciliul la 40 km de localitatea in care imi desfasor activitatea. stau cu chirie tot in localitatea de domiciliu...pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Acordare compensatie chirie mapn ionet ionet Buna ziua Locuiesc in localitatea Constanta cu chirie ( nu mi se acorda compensatie de chirie ) ,execut naveta cu autobuzul militar pe ruta Constanta - ... (vezi toată discuția)