avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Noul Cod al Urbanismului? Buna ziua are cineva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Noul Cod al Urbanismului? Buna ziua are cineva informatii in ...

Noul Cod al Urbanismului?

Buna ziua are cineva informatii in legatura cu adoptarea noului Cod al urbanismului si constructiilor?
Catuc a fost prezentat in aprilie anul trecut si am gasit articole din surse serioase( avocatul Dr. Daniel Moreanu) care spun ca intrarea in vigoare va fi in luna Martie 2023 pentru a mentine angajamentul Romaniei in Pnrr.
Asteptam aceasta schimbare cu nerabdare fiind singura modalitate de a iesi din actuala incurcatura imobiliara in care ne aflam.

Alte discuții în legătură

Cod penal valabil in 2010 anipopa anipopa Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti care este Codul Penal valabil in 2010.Noul Cod Penal din 2004 a fost abrogat in 28.iulie 2009. Al doilea nou Cod Penal va intra ... (vezi toată discuția)
Examen magistratura Romanov Romanov am o mare rugamite la cei care au dat examenul de admitere in magistratura sau la cei ce se pregatesc pentru acesta. sunt foarte multe lucruri pe care ... (vezi toată discuția)
Ipoteca in noul cod civil Iulia Toader Iulia Toader Ma poate ajuta cineva cu o interpretarea a articolelor ce reglementeaza Ipoteca in Noul Cod |Civil,eventual o comparatie intre legislatia in vigoare si cea ... (vezi toată discuția)