avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua dacă bunicul meu a fost deposedat la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua dacă bunicul meu a fost deposedat la război de o ...

Bună ziua dacă bunicul meu a fost deposedat la război de o grămadă de teren și casă și trimis pe front în Rusia ,este veteran de război ? Menționez că a fost Neamț dobrogean dar a murit fiind obligat să muncească în mînă de tânăr și nu a reușit să primească pensie de veteran.Bunicul meu sa reîntors din Rusia în România și nu a mai primit nimic înapoi
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023
Dana1974@, utilizator

Alte discuții în legătură

Veterani de razboi borzafelicia borzafelicia Tatal meu este veteran de razboi.A fost prizonier in Rusia 4 ani .A primit titlu de proprietate pe 5000mp teren la data 1.04.1994 .a cultivat terenul un an, ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Despagubirii razboi ContSters156226 ContSters156226 Buna ziua bunicii mei in anul 1940 au plecat din tara ca repatriati chemati de rich dar au ajuns deportati in Rusia ,apoi bunicul meu a fost chemat de trupele ... (vezi toată discuția)