avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubirii razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubirii razboi

Buna ziua bunicii mei in anul 1940 au plecat din tara ca repatriati chemati de rich dar au ajuns deportati in Rusia ,apoi bunicul meu a fost chemat de trupele SS sa lupte si pe bunica mea au trimiso nemtii inapoi in tara cu totii 4 copii pentru ca nu a fost neamt pur.In tara cind sa intors a fost informata ca sotul ei a murit in razboi .Aici nimeni nu a mai lasato in casa sau sa ii mai dea vreun drept ,ea de fapt nu a renuntat nici la cetatenie ,a murit in chirie in Arad fara nici un drept.Cind a fost fortata sa plece din Dobrogea a lasat la stat in pastrare si intretinere bunicul meu 20 ha teren arabil o casa si mai multe bunuri,toate au fost proprietatile ambilor bunici dar ea nu a fost deacord cu plecarea.Un unchi de al meu a retrocedat din acest teren 10 ha cu martori in viata e si el mostenitor de drept cu mine ca avem certificat de mostenitor colectiv,am facut si eu cerere in termen dar nimeni nu a luat in seama pentru ca eu eram casatorita cu alt nume probabil,ce trebuie sa fac la ce lege pot apela.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 13:53, 19 Septembrie 2010
sa luati legatura cu un avocat ca dati statul in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemtii care nu au plecat decit in lagar in 1940 ContSters156226 ContSters156226 Bunicii mei au lasat spre pastrare si intretinere la stat teren agricol si o casa in anul 1940 in 27 noiembrie in judetul Constanta plecind catre Germania , ... (vezi toată discuția)
Mostenire imobil si teren dumitrov dumitrov acum 4 minute Tatal meu a primit mostenire prin testament, in anul 1955, de la bunica de tata(tatal lui decedat in al 2-lea razboi mondial) un teren loc de ... (vezi toată discuția)
Retrocedare casa ContSters311669 ContSters311669 am un act de la arhiva nationala cu o casa si anexe ,cit si alte bunuri lasate la stat in anul 1940 de bunicii mei nemti dobrogeni,de pe actul de la arhiva am ... (vezi toată discuția)