avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate nemtii care nu au plecat decit in lagar in 1940
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

nemtii care nu au plecat decit in lagar in 1940

Bunicii mei au lasat spre pastrare si intretinere la stat teren agricol si o casa in anul 1940 in 27 noiembrie in judetul Constanta plecind catre Germania , dar pe drum bunicul meu a fost impuscat in cap si pe bunica mea au intorso inapoi in tara cu copii cu tot ,dar aici nu ia mai dat nimeni nimic inapoi, a murit in chirie in judetul Arad,bunicul meu nu si-a mai gasit familia decit peste 23 ani vreau sa stiu daca am vreun drept la retrocedare la diferenta de teren si casa am , cerere in termen si pentru casa si teren dar doar 10 hactare a retrocedat un unchi de al meu care are drept ca si mine noi fiind mostenitori cu certificat de mostenitor colectiv , ce trebuie sa fac am acte de la arhiva exact pentru 20 si casa, ca au lasat la stat in pastrare si intretinere pina la intoarcere ,asa scrie pe act.
Ultima modificare: Duminică, 5 Septembrie 2010
ContSters156226, utilizator

Alte discuții în legătură

Despagubirii razboi ContSters156226 ContSters156226 Buna ziua bunicii mei in anul 1940 au plecat din tara ca repatriati chemati de rich dar au ajuns deportati in Rusia ,apoi bunicul meu a fost chemat de trupele ... (vezi toată discuția)
Vreau retrocedarea terenului si casei bunicilor mei ContSters156226 ContSters156226 am cerere in termen depusa la primaria unde este terenul am si acte de la arhiva cum au lasat pentru pastrare si intretinere la stat in anul 1940 terenul ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cu succesiunea yulianus yulianus bunicul meu cit a trai mi-a lasat un testament mie (nepot)si celor lanti copii ai lui( 3la numar)nu le-a lasat nimic, intre timp bunicul a murit ,bunica a ... (vezi toată discuția)