avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa procedez cu succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa procedez cu succesiunea

bunicul meu cit a trai mi-a lasat un testament mie (nepot)si celor lanti copii ai lui( 3la numar)nu le-a lasat nimic, intre timp bunicul a murit ,bunica a trait cu mine si cu mama mea in casa si eu am fost cel care a avut grija de dinsa atit in timpul vieti cit si dupa inmormintare(a murit acum 5 ani) facind inmormintare parastase.............
acum 2 luni a murit si mama mea ,deci au mai ramas doi frati care pina acum nu au avut nici o pretentie la avere(este vorba de unchi) care acum se ridica cu pretenti foarte mari mai ales ca pina acum nu l-a interesat nimic .
Din intimplare am descoperit prin acte ca dupa bunicul meu sa facut sucesiune unde cei 3 copi si bunica sunt mostenitori legali dar nu sa specificat nimic de testament cu toate ca era inregistrat la primarie si era in 3 exemplare unul aflinduse la arhive.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat ce trebuie sa fac sa imi pastrez casa in care am trait 30 de ani si am investit in ea.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 17:07, 5 Octombrie 2009
buna ziua
sfatul meu este sa luati legatura cu un avocat si sa prezentati acestuia actele pe care le detineti
bafta
av d homeag

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, cautand unele raspunsuri care poate m-ar ajuta sa ... Adrii77 Adrii77 Buna seara, cautand unele raspunsuri care poate m-ar ajuta sa inteleg mai bine situatia in care ma aflu acum, am dat de acest forum. Eu “Ghiorghita”, ... (vezi toată discuția)
Probleme uzucapiunea + mostenire ursu2009 ursu2009 buna ziua am si eu o problema legata de o mostenire in anul 1954 bunica mea a ramas in casa parintilor ei , dupa moartea acestora, s-a facut dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Mostenire laura_copaci laura_copaci Am si eu o problema in legatura cu mostenirea mai exact bunicul meu a murit in 1983 ,dupa moartea lui averea sa impartit intre bunica mea ,tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)