Buna seara...
Am fost oprit de politia sectia 5 CT,chiar in fata blocului,cand parcam masina . M-au dus la Politia Rutiera CT,pentru testare si am avut 0.77 mg/l in aerul expirat,apoi am mers la probe biologice. A doua zi mi-am platit un avocat,care mi-a zis sa astept ca ma anunta el ce o sa am de facut...mi-am platit si probele biologice la medicina legala. Am fost acum o sapt la sectie si mi-au spus ca dosarul a ajuns inapoi la ei,dupa ce a fost la procuratura,sa astept ca o sa ma cheme la audiere...imi puteti spune daca mai am vreo sansa sa imi iau permisul inapoi ? Cat timp o sa dureze ? La ce sa ma astept ? Mentionez ca politia ma urmarit(asa mi-au spus) deci stiu si ei ca am mers aprox 800 metrii,am cooperat cand m-au oprit,deci fara probleme de genul...Multumesc
Cat dureaza procesul penal veti avea dreptul de conducere suspendat. Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza. In functie de circumstantele reale de savarsire ale faptei si cele personale, este posibil ca instanta sa dispuna o solutie care sa nu presupuna condamnarea si sa vi se restituie permisul. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
DeeRox
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună seara!În sânge o sa aveți 1.40 aproximativ.Ar fi bine să vă obișnuiți cu viața de pieton.După încheierea cercetărilor parchetul o să vă trimită în judecată iar permisul dumnv o să fie anulat.
Suntem în 2023?Prin 2024-2025 o să mai conduceți și dumnv.
Alcool la volan
fordbv
Buna seara , in urma cu un an , mai exact pe data de 22-09-2013 am fost oprit in trafic de un echipaj de politie , am fost depistat in etilotest cu valoarea de ... (vezi toată discuția)