avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca lași mașină care se afla in proprietatea ta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca lași mașină care se afla in proprietatea ta altei persoane ...

Daca lași mașină care se afla in proprietatea ta altei persoane o perioada de timp e nevoie de o hârtie care sa dovedească asta ?sau nu mai ține cont de asta ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:46, 15 Ianuarie 2023
Puteți sa încheiați un contract de comodat, prin care sa ii dați mașina în folosinta, pe o anumita perioada.
Ar fi de preferat sa aveți ceva, în caz ca îl oprește politia sau vrea sa iasă cu mașina din țară.
Solicitati DRPCIV inscrierea pe talon a persoanei ca al doilea conducator. E suficient.
Pentru a preintampina situatii neplacute este de prefarat sa incheiati contract de comodat in care sa impuneti clauze asiguratorii ,in caz de evenimente rutiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat sica90 sica90 Buna seara!Am si eu o problema si nu gasesc nicaieri unde sa o rezolv.Vreau sa le fac parintilor meu un contract de comodat pentru a conduce masina trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Procura notariala pentru tara membra ue (bulgaria) zeppelyn20 zeppelyn20 sunt din iasi si doresc sa imputernicesc o persoana pentru a folosi si pentru a putea iesi din tara cu un autoturism. Am fost la mai multe cabinete notariale ... (vezi toată discuția)
Folosirea mașinii unei alte persoane in bulgaria BCosmin1 BCosmin1 Bună ziua. Aşi dori să aflu dacă pentru a folosi masina aflată în proprietatea altei persoane (cumnatul meu) în Bulgaria este necesar un contract ... (vezi toată discuția)