avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut dosar penal nu pot sa primesc inapoi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut dosar penal nu pot sa primesc inapoi pana la solutionare? ajutor

buna anul trecut mio suspendat permisul deconducere diau dat o dovada cu "fara drept de circulatie #-o " la giseu unde se da inapoi permisul de conducere scrie pe un afis ca se poate restitui dar cand am intrebat mio raspuns sa merg cu solutionarea.
acul am fost la tribunal si doszarul a ajuns la curtea constitutionala acolo iar va sta cateva luni cum ar trebui sa procedez ca sa primesc inapoi permisul pana la solutionare cazului unde ar trebui sa maduc si ce sa cer? la tribunal sau la procuratura sau unde varod ajutatima ca eu traiesc din permis si fara permis sant mort!!!cum sa proced:((
Cel mai recent răspuns: artur8411 , utilizator 15:42, 22 Ianuarie 2010
daca a fost retinut, iar dovada este fara drept de circulatie, cred ca este vorba de un accident cu victima?
Daca inca nu s-a solutionat dosarul este destul de greu sa obtineti dreptul de a circula diu nou.
Puteti incerca sa va adresati instantei la care se afla dosarul pe rol (Judecatorie) cu o cerere sa vi se elibereze permisul de conducere, sau macar o dovada cu drept de circulatie, aratand ca fiind sofer, in lipsa permisului nu va puteti castiga existenta.
Nu garantez ca se va rezolva dar puteti incerca.
multumesc pt raspuns na fost acident ma prins cu numar fals pe o masina.
si dosarul acum ajuns la curtea constitutional atunci unde tre sa maduc la judecatorie sau la parchet ca informatia ca dosarul meu unde este am primit de la arhina penal sa u acolo sa ma duc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ne-am intors din italia dupa 21 de ani si am incercat sa preschimb ... Dumitelu Dumitelu Ne-am intors din Italia dupa 21 de ani si am incercat sa prescimb permisul de conducere italian(B,C,D) cu cel romanesc. Dupa toata procedura (programare, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! pe data de 28 noiembrie 2022, mi s-a reținut permisul ... AndiDMX AndiDMX Bună ziua ! Pe data de 28 noiembrie 2022, mi s-a reținut permisul de conducere pentru conducerea unui autoturism radiat din circulație. Am primit dovada cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)