avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce drepturi am dacă divorțez? Având în vedere ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce drepturi am dacă divorțez? Având în vedere ca apartamentul ...

Ce drepturi am dacă divorțez? Având în vedere ca apartamentul nu e pe noi e pe socrii? Dar mobila și tot cei în el am cumpărat impreuna
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:30, 18 Ianuarie 2023
Apartamentul este pe numele socrilor pentru ca este luat de aceștia cu banii lor sau a fost cumpărat din banii dvs și ai soțului însă proprietari în acte sunt socrii?
Dacă nu aveți nicio contribuție la achiziția apartamentului atunci tot ce puteți recupera după divorț este doar un procent de 50% din investițiile pe care le-ati făcut în acel apartament, inclusiv mobilarea acestuia.
Ar fi indicat sa contactați un avocat și sa discutați în detaliu cu aceasta pentru a fi corect informata ca să nu ieșiți în pierdere financiara.
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2023
Avocat Neagu Elena, Avocat
Veti imparti doar ce qti cumpărat voi in timpul casatoriei
Tot ce-ați cumpărat împreună, mobilier și alte bunuri mobile, le veți împărți 50/50%.
Casa și a soțului dacă era, ca bun propriu tot nu intra la partaj
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort sictiran sictiran Divortul s-a pronuntat cu acordul partilor si incredintarea copiilor mamei. Apartamentul este bun comun cu contributia exclusiva a sotului insa, ... (vezi toată discuția)
Apatament inainte de casatorie anamarianastase anamarianastase Sunt casatorita de 5 ani si impreuna cu sotul meu ne-am mutat de o jumatate de an in apartamentul lui primit inainte de casatorie. Pana acum am stat in chirie ... (vezi toată discuția)
Partaj, rog ajutor!!! maria0802 maria0802 M-am inteles cu sotul meu sa divortam de comun acord, iar partajul sa-l facem la notariat. Acum el s-a razgandit, sfatuit probabil de rudele lui, si m-a dat in ... (vezi toată discuția)