avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. In anul 2020 am vandut o garsoniera prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. In anul 2020 am vandut o garsoniera prin mandatar, ...

Buna ziua. In anul 2020 am vandut o garsoniera prin mandatar, persoana imputernicita fiind ginerele meu. Banii din vanzare au ramas la ginere si fiica mea, au facut credit ipotecar si au cumparat un apartament. Anul trecut ei au divortat amiabil, fiica mea dand declaratie ca a fost despagubita de partea pe care a investit-o in apartament (desi nu a fost real)
Intrebarea mea este daca acum dupa aproape 3 ani mai pot cere banii din vanzarea respectiva, Care este termenul de prescriptie pt actiune?
Cel mai recent răspuns: aurora_oprescu2009 , utilizator 18:33, 16 Ianuarie 2023
Nu, in iunie se implinesc 3 ani

gi-jane2 a scris:

zice ca nu au trecut 3 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare apartament radu_daniela radu_daniela Buna ziua! Am si eu o problema.... Am avut o garsoniera dobandita inainte de casatorie. Ulterior am vandut-o - in timpul casatoriei - si am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am introdus actiune de divort din culpa exclusiva ... ContaDenis ContaDenis Buna ziua, Am introdus actiune de divort din culpa exclusiva a paratului. Acesta a facut o Cerere reconventionala in care solicita divortul prin acord sau din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa stiu daca in urma partajului, eu si copilul ... Oprea M Oprea M Buna ziua, Doresc sa stiu daca in urma partajului, eu si copilul avem drept la o parte din apartamen?Las si detaliile mai jos: concubinaj intre anii 2001-2009, ... (vezi toată discuția)