avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In data de 09.04.2021 am nascut, in data de 02.01.2022 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In data de 09.04.2021 am nascut, in data de 02.01.2022 am încheiat ...

In data de 09.04.2021 am nascut, in data de 02.01.2022 am încheiat contractul de munca pt ca incheiasem un contract de munca pe perioada determinata (eu eram in concediu crestere copil). Acum sunt din nou insarcinata in 6 saptamani. Întrebarea mea este: trebuie sa ma angajez din Aprilie sau pot continua cu indemnizatia de crestere copil?

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil dupa incetarea contractului de munca pe perioada determinata ancaolari ancaolari Buna ziua Sunt angajata cu Contract de munca pe perioada determinata pentru 29 luni (03.06.2014 - 21.11.2015) si sunt insarcinata in 19 ... (vezi toată discuția)
Incetare cim de drept in timpul concediului pentru cresterea copilului stan_andreea stan_andreea Buna ziua, La societatea unde lucrez mi s-a încheiat un cim pe durata determinata de 1 an de zile.Intre timp am rămas însărcinata si am stabilit cu ... (vezi toată discuția)
Sarcina si contractul pe perioada determinata cretu01 cretu01 Buna! De ceva vreme tanjesc dupa minunea de a avea un copil. Eu lucrez de 1 an la o companie nationala si am contract de munca pe perioada determinata (2 ... (vezi toată discuția)