avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere personala - salariat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere personala - salariat

Un salariat divortat si recasatorit solicita deducere personala ( de baza si suplimentara )pentru:
1. Cei doi copii (unul minor si altul major) ai sotiei cu care este casatorit legal si pe care aceasta ii are in intretinere.
2. Copilul minor al sau din casatoria anterioara , pentru care plateste pensie alimentara, copilul fiind la fosta sotie.

De ce deducere poate beneficia in cele doua cazuri?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calculul pensiei alimentare ValentinTudor ValentinTudor Am fost casatorit 4 ani, in timpul acestei casatorii nascandu-se un copil. Am divortat, iar prin hotararea de divort s-a stabilit ca pensie alimentara suma de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Maria36 Maria36 Sunt divortata de aproape un an si din casnicia anterioara am 2 copii un baietel de 12 ani si o fetita de 7 ani jumate.In urma deciziei divortului fetita a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară vatavumihaela vatavumihaela Bună ziua, în urma divorțului minora primește 200 lei pensie alimentara. Fostul soț s-a recăsătorit și are 2 copii minori ai lui și încă unul tot ... (vezi toată discuția)