avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz in serviciu a unor politisti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz in serviciu a unor politisti

Abuz in serviciu a unor politisti

Acum o luna am fost amendat abuziv de catre un politist si consider ca a comis infractiunea de abuz in serviciu deoarece era prieten cu reclamantul si nu a facut cercetare la fata locului, a amendat fara probe, fara martori (am facut contestatie).
Am depus ulterior plangere penala pentru abuz in serviciu, am fost la IPJ unde am dat o declaratie si am depus si DVD cu probele video pentru ca am filmat tot abuzul. Intre timp au fost audiati mai multi martori si peste 95% dintre ei infirma faptul ca am savarsit ceea ce politistii ma acuza ca am savarsit.

Am primit un plic prin posta cu raportul interventiei, scris de politist. Vreau sa spun ca am constatat ca raportul este plin de greseli si minciuni. Loc gresit, ora gresita, data gresita, acuzatii nefondate mincinoase (pe care le pot proba cu camere video, adica pot proba minciunile politistului)

Ce ar trebui sa fac mai departe si unde pot transmite detalii in legatura cu minciunile din raportul respectiv?

Multumesc.

Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
tudor422, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:02, 17 Ianuarie 2023
Sesizati oficial conducerea unitatii de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii la politist aidu aidu Am citit declaratia data de faptuitor (persoana impotriva careia am formulat plangere penala pt inselaciune) organelor de cercetare. In acea declaratie a ... (vezi toată discuția)
Proceduri plangere contraventionala dorin94 dorin94 Buna ziua. Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru trecere pe culoarea rosie a semaforului. Am facut contestatie. Am trimis raspuns la ... (vezi toată discuția)
Folosirea probele video-audio in proces penal omega1969 omega1969 Buna seara, Am nevoie de o lamurire. Pot folosi in instanta, ca si probe, discutii filmate cu camera ascunsa? Ma refer strict la discutii dintre mine si ... (vezi toată discuția)