avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit decizia privind acordarea pensiei anticipate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit decizia privind acordarea pensiei anticipate partiale ...

Am primit decizia privind acordarea pensiei anticipate partiale in data de 16 ianuarie 2023.
La institutia in care lucrez, nu a fost primita aceasta decizie.
Deoarece am hotarat sa nu pun in plata aceasta decizie de pensionare anticipata, ce pasi trebuie sa urmez?

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata. revin cu intrebarea din 17 ianuarie. am depus la casa de pensii, ... Tupea Maria Tupea Maria Revin cu intrebarea din 17 ianuarie. Am depus la casa de pensii, solicitarea de calcul a pensiei anticipate partial. Am primit decizia privind acordarea ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau ... Sorin Real Sorin Real Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau sa-mi continui serviciul la actualul meu de munca deoarece nu imi convine cuantumul pensiei . Cat ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata carmenystrate carmenystrate Buna seara! Am implinit 55 ani in ianuarie 2016, si in luna noiembrie voi avea vechime in munca 32 ani (am terminat facultatea in 1984 si m-am angajat. La ce ... (vezi toată discuția)