avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Daca doresc sa acord suma de 400 ron pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Daca doresc sa acord suma de 400 ron pentru angajatii ...

Buna ziua,
Daca doresc sa acord suma de 400 ron pentru angajatii care lucreaza remote, ce document trebuie intocmit? Multumesc
Cel mai recent răspuns: paula_lleon , utilizator 22:43, 17 Ianuarie 2023
Act adițional la contractul c.i.m.
Va multumesc pentru raspuns. Oare ma puteti ajuta cu un model in acest sens? Si totodata imi puteti spune daca se inregistreaza acest beneficiu in revisal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la domiciliu sau nu? IldikoB IldikoB Buna ziua, as dori informatii legate de cazul in care angajatorul ar fi de acord ca salariatii care doresc sa lucreze 1 zi pe saptamana de acasa iar celelalte ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca cu perioada determinata. mariusf09 mariusf09 Buna ziua, Ce documente trebuie intocmite pentru un angajat al carui contract de munca expira in 15.05.2014. Contractul de munca a fost incheiat cu perioada ... (vezi toată discuția)
Model act aditional detasare - formular a1 olden olden BUNA, ma puteti ajuta la un act aditional detasare GERMANIA Am nevoie de un model de act aditional privind delegarea personalului in Germania. Eu am un ... (vezi toată discuția)