avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru pt activitati de manichiura, pedichiura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru pt activitati de manichiura, pedichiura

Buna seara, doresc sa deschid un punct de lucru, pt activitati de infrumusetare gen manichiura - pedichiura intr. un apartament cu 2 camere la parterul unui bloc, proprietarul apartamentului este de acord, insa vreau sa stiu care sunt pasii pentru a fii in regula cu toate si daca este posibil având in vedere ca nu este spatiu comercial? Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:04, 18 Ianuarie 2023
cum sa nu fie spatiu comercial? nu lucrati cu publicul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Va rog raspundeti mi la aceasta intrebare:pot deschide un coafor intr-o garsoniera la parterul unui bloc? nicola danut nicola danut DE CEVA VREME MA FRAMANTA ACEASTA INTREBARE,DORESCSA MI DESCHID UN COAFOR SI PT A EVITA SPATIILE COMERCIALE ATAT IN CHIRIE CAT SI IN VANZARE PT CA AU UN COST ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - desfasurarea activitatii la sediul profesional? orchid89 orchid89 Intentionez sa deschid un II in vederea folosirii pt activitati de infrumusetare (manichiura-pedichiura).Intrebarea mea este-legea imi permite sa-mi desfasor ... (vezi toată discuția)