avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara,mă aflu într-o situație mai delicata.De ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara,mă aflu într-o situație mai delicata.De un an ...

Bună seara,mă aflu într-o situație mai delicata.De un an și patru luni mă aflu în medical datorita unei prob oncologice.Deci nu am mers la serviciu.,am dreptul la 547 zile de medical.In martie la data de 15 se împlinesc aceste zile.Pe data de 25 februarie mă incadrez la pensie la limita de vârstă și aș dori să depun dosarul.Problema mea este când voi depune cererea de încetare in condițiile care eu mai am medical până pe 15 martie.Pot aștepta decizia de pensionare? Și apoi plecSau după ce termin cu medicalul pot depune cererea?Menționez că sunt funcționar public deci lucrez la stat,și sincer nu as mai vrea sa merg la servici datorită situației medicale.Cred că s a înțeles situația ,mulțumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: MihaDrag , utilizator 22:18, 17 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar pensionare mema mema Buna ziua! Va rog sa-mi explicati urmatoarea situatie: o cunostinta, incadrata in munca si cu statut de functionar public, doreste sa-si depuna dosarul de ... (vezi toată discuția)
pensie de serviciu RadulescuAurel RadulescuAurel Am lucrat in armata 18 ani , cadru militar . Beneficiez de pensie de serviciu pentru cei minim 15 ani cum prevede legea ? Am trecut in rezerva la demisie. ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona anticipat? MOCANU DOINA MOCANU DOINA Sunt nascuta la 18 iunie 1952 si lucrez neantrerupt de la 01.03.1975. Va rog din suflet sa-mi spuneti de la ce data ma pot pensiona (fara penalizari). Dupa ... (vezi toată discuția)