avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SENTINTA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SENTINTA

BUNA ZIUA.VA ROG DACA MA PUTETI AJUTA CU UN RASPUNS.AM CASTIGAT UN PROCES IN ITALIA IMPOTRIVA SEFULUI MEU PT HARTUIRE SEXUALA.A FOST CONDAMNAT LA UN AN SI DOUA LUNI DE INCHISOARE CU SUSPENDARE SI PLATA UNOR DAUNE MORALE DE 5000 DE EURO.PROCESUL S-A INCHEIAT PE 9 IUNIE 2009,SENTINTA A FOST DEPUSA PE 30 SEPTEMBRIE DAR NICI PANA ASTAZI NU AM PRIMIT NIMIC.CE MA SFATUITI SA FAC?VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:59, 22 Ianuarie 2010
Va propun sa contactati un avocat (unul italian ar fi cel mai bine), care poate sa va dea detalii cum se poate trece la executare silita.
Va trebui sa executati silit hotararea cu privire la daunele morale.
Pentru a fi reprezentata in Italia este bine sa va adresati anui avocat italian.
V-ar costa mult mai mult sa gasiti unul in tara si sa se ocupe de cazul dvs de acolo.

avocat Claudiu Lascoschi
AM FACUT-O SI PE ASTA.DAR CEEA CE MI-A SPUS NU AM AUZIT IN VIATA MEA.SI ANUME;CA SENTINTA ABIA ACUM A RAMAS DEFINITIVA SI TREBUIE SA TREACA 2 LUNI PENTRU A VEDEA DACA ACUZATUL VA FACE RECURS.AM TERMINAT UN LICEU TEHNIC DAR NU AM AUZIT IN VIATA MEA DE RECURS DUPA O SENTINTA DEFINITIVA.
@andreeasarbu24, scrierea cu majuscule a mesajelor contravine regulamentului de postare . Va rog sa reeditati mesajele. Va multumesc.
probabil la italieni acesta este termenul pt ca sa ramana definitiva inauntru caruia se poate face recurs

Alte discuții în legătură

Proces castigat de despagubiri in cuantum enorm de mic ContSters193672 ContSters193672 O persoana a castigat in italia un proces de despagubiri in urma detentiei injuste de 336 zile domiciliar si 55 carcera. Au calculat italienii 50mii euro, ceea ... (vezi toată discuția)
Declararea decedatului vinovat dupa un proces de 14 ani in alta tara anninutza anninutza Buna ziua! Povestea este putin mai lunga asa ca daca aveti rabdare sa cititi si bunavointa sa raspundeti, va multumesc anticipat! Tatal meu a decedat intr-un ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere pt minor(12 ani) mamadisperata mamadisperata fara nici un ajutor in fata legii,desi sti ca ai dreptate...fostul meu sot ,desi lucreaza in Roma de 8 ani de zile in acelasi loc , dar mentionez ,fara ... (vezi toată discuția)