avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua În prezent am o condamnare penala de 1 an ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua În prezent am o condamnare penala de 1 an și 4 luni ...

Bună ziua
În prezent am o condamnare penala de 1 an și 4 luni cu supraveghere pana la 2 ani .În martie 2023 ies din perioada de supraveghere.
Ma pot angaja ca functionar public după aceasta perioada ?
Pe cazier se modifica ceva ?
In 2026 intervine reabilitarea de drept.
Pana în 2026 nu ma pot angaja intr- o funcție publica ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

In 2026 intervine reabilitarea de drept.

Verificati dvs conditiile de angajare in raport de infractiunea pentru care ati fost condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o condamnare de 1 an cu suspendare și 3 ani sub supraveghere ... sorinmihut sorinmihut Am o condamnare de 1 an cu suspendare și 3 ani sub supraveghere , pentru infracțiune la regimul circulației , sentința a rămas definitivă în septembrie ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept Adrian-3G Adrian-3G Buna ziua! In anul 2014 am primit o pedeapsa cu suspendare de 2 ani de 6 luni si 5 ani termen de incercare, in martie 2019 se implineste termenul si as dorii ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)